Irve's blog RSS 2.0
# Tuesday, October 30, 2012

Tja - jeg indrømmer at det ikke har været særligt seriøst indtil nu...
Der er da blevet skrevet nogle meningsfyldte indlæg, men I små klumper, med langt imellem.

Så nu skal det altså være anderledes... Jeg har masser af emner og (ok, indrømmet nogle er større end andre men,) de skal altså ud her - fra nu af er det målet at skrive et indlæg hver torsdag/fredag...

Jeg har indtil videre tænkt meget på 'dansk venstre kørsel' , den generelle hjælpsomhed , det danske æresbegreb, vores generelle tolerance, og en masse andre 'sjove' ting.
Alt sammen skal have en over nakken, med masser af humor og sarkasme.

Lyder det godt for dig, så holde forbindelsen - om ikke andet - hver fredag :-)

 

Vi ses.....

Tuesday, October 30, 2012 7:04:07 PM (Romance Standard Time, UTC+01:00)  #    Comments [0] -
Generelt | Min Mening
# Sunday, July 04, 2010
Nu fandt jeg så min gamle post om Microsoft og dets manglende nytænkning. Den er over et år gammel så det er tid til et statustjek. Siden den sidste post er der sket en del, positive ting vel at mærke. Vi har fået Windows 7, som afløser for min store aversion, Windows Vista. Win7 er rigtigt lækkert og stabilt at bruge, både på bærbare, arbejdsPC eller f.eks. som Media Center til fjernsynet - alle steder er det en fryd....og det gælder endda også de mindre kraftige maskiner med Atom cpu. Hvad så med de andre produktserier. Der er skam sket meget rundt omkring: Zune (Microsoft's MP3 afspiller) er ved at være ganske god, desværre er den endnu ikke kommet til Europa. Windows Mobile er også på vej i version 7 - den har arvet en del fra Zune afspilleren, hvilket ser rigtigt lovende ud. Jeg glæder mig ihvert fald :-) Andre dele som Office, Exchange og Sharepoint (som den hedder igen) er alle godt i gang med at blive implementeret rundt omkring, og disse produkter er også ved at blive 'voksne' og solide enterprise applikationer, de byder på mange fede ting. Da jeg ikke er udvikler kan jeg ikke 100% dække området omkring VisualStudio etc. men det jeg har set og prøvet produkterne, (man er vel multikunstner) ser også rigtigt godt ud - med templates for Office, Sharepoint og Silverlight indbygget fra start. Så nyd de nye produkter, der er ikke mange der kan skuffe dig efterhånden, det skulle lige være den brugte ventetid :-)
Sunday, July 04, 2010 10:00:01 PM (Romance Daylight Time, UTC+02:00)  #    Comments [0] -
Microsoft
# Tuesday, June 29, 2010

Så fandt jeg endeligt mine gamle indlæg, da de stadig er relevante er de lagt online igen - godt nok med en cirka dato... Sådan kan det gå :-)
De er så desværre nogle af de ældste og nederst på listen... Life sucks ;-)

Tuesday, June 29, 2010 12:27:32 AM (Romance Daylight Time, UTC+02:00)  #    Comments [0] -
Generelt
# Wednesday, April 28, 2010
Jeg kan ikke finde mine gamle posts, efter at sitet et blevet flyttet til anden SQL....
Wednesday, April 28, 2010 11:28:01 PM (Romance Daylight Time, UTC+02:00)  #    Comments [0] -
Generelt
# Wednesday, September 23, 2009

Hey.... Det er bare for sejt - jeg er blevet Sonos ejer - til dem der ikke ved hvad Sonos er, kan jeg da lige kort fortælle hvad det er: Sonos er et WiHiFi (egen forkortelse (-: ) anlæg - Eller på dansk: Et anlæg til afspilning af musik eller radio fra internettet eller fra egen pc/harddisk. Det var så HiFi delen - hvorfor så også Wi foran - jo for hele anlægget er baseret på Wireless lan teknologi, og det er for alvor her det bliver smart... Med Sonos kan du vælge at have op til 32 'afspillere' (kaldet Zoneplayers), det kan være en aktivforstærker til tilslutning af de gode gamle højtalere, eller en passiv-forstærker som kan sende lyd ud i et par aktive højtalere, det gamle anlæg, et TV eller en anden form for forstærker/højtaler-løsning. Og for at sætte prikken over i'et kan du via controlleren (der er ret fed og super smart) sætte diverse ZonePlayers til at spille det samme musik, hver sin musik eller f.eks. sætte alle zoner til at spille det samme. Det er bare super sejt. Jeg sprang lidt hurtigt over HiFi-delen men det er faktisk rigtigt HiFi - lydkvaliteten er rigtig god, så det er bestemt værd at lytte på. Indtil videre er jeg ikke kommet så langt med Sonos - det er som skrevet lige kommet i huset ;-) men hold øje her, så kommer der helt sikkert flere anmeldelser af produktet og ris/ros. Indtil da kan du se mere her: www.sonos.com

Wednesday, September 23, 2009 12:29:37 AM (Romance Daylight Time, UTC+02:00)  #    Comments [0] -
Andet teknik
# Monday, June 29, 2009

Jeg er en af dem der stadigt er lidt i chok efter at have mødte Windows Vista - man taler om 1000'ere af udviklere i 5 år, til at kode det vi idag kender som Vista operativ systemet..... Det er i mine øjne ikke imponerende, tværtimod det er rigtigt elendigt. At bruge over 5000 mandeår på en 'mindre' opgradering (jeg ved godt at Microsoft nok ikke er enige her, men) set fra mit synspunkt, er der ikke meget forretning at hente på Vista - for en brugere eller virksomhed. Igen tværtimod, er der masser af bøvl, for at blive i Microsoft's vold.... Når jeg så (som svoren Microsoft-fan) ser andre komme med meget mere geniale ting end mastrodonten har kunne hamle op med i gennem de sidste par år - tja, så begynder jeg at tænke mit, og skrive det til dig ☺ Jeg kan også se på mine egne indkøb og interesser at det ikke er Microsoft der dominere mere, f.eks. er jeg vild med ting som (allerede er hits): iPhone, Wii og Sonos - i forhold til disse produkter, hvor er verden største IT hus så??? Det er her jeg har min overskrift fra - Kan Microsoft ikke længere være innovative, fordi de består af rigtig mange handelsskole uddannede, eller er det bare ikke muligt at udnytte alle de gode idéer, der må være i den virksomhed - på grund af størrelsen? Kom nu ind i kampen, Microsoft - igen.... Posted at 11:36 PM by System Account | Category: Alt godt fra... | Permalink | Email this Post | Comments (0)

Monday, June 29, 2009 12:28:14 AM (Romance Daylight Time, UTC+02:00)  #    Comments [0] -
Microsoft
Navigation
Archive
<October 2012>
SunMonTueWedThuFriSat
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Blogroll
About the author/Disclaimer

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

© Copyright 2021
Morten Irve - ©2008-2015
Sign In
Statistics
Total Posts: 6
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 7
Themes
Pick a theme:
All Content © 2021, Morten Irve - ©2008-2015
DasBlog theme 'Business' created by Christoph De Baene (delarou)